Leerling elektromonteur BBL

Locatie: Werkendam

 

Wij zijn op zoek naar BBL monteurs elektrotechniek! Ben jij een elektrotechnische opleiding aan het volgen en wil je meteen geld verdienen? Dan is een BBL-traject iets voor jou.

 

 

Als je bij ons komt werken & leren kom je in een bedrijf met een informele en gezellige familiecultuur. Een BBL-leerplaats moet leerzaam én vooral leuk zijn. Daarom doen wij er bij Solid alles aan om je tijdens jouw BBL-opleiding zoveel mogelijk te leren. Bij ons staat voor iedereen de deur altijd open, ook voor jou! Hoe we dat doen? Je werkt vanaf het eerste moment mee als volwaardig teamlid om jou op deze manier zoveel mogelijk kennis bij te brengen. Wij zijn een erkend leerbedrijf met volop mogelijkheden om door te groeien. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Wie zijn wij?

 

Sinds 2017 zijn wij actief in de elektrotechniek, dit vanuit vestiging Roermond. Vanaf begin 2020 voeren wij deze discipline ook vanuit vestiging Werkendam. Hier maken wij een zeer snelle groei door. Van oorsprong zijn wij een elektronisch beveiligingsbedrijf. Zo faciliteren wij onder andere ook inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole.

 

Solid Systems is internationaal een snelgroeiend bedrijf, wij zijn actief in 5 verschillende landen met 10 vestigingen. Op dit moment hebben we ruim 220 medewerkers. Wij zijn een informeel bedrijf en daarom stoppen wij op vrijdagmiddag een uurtje eerder en genieten we met elkaar van een gezellige weekafsluiting. 


Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste leerling Elektromonteur beschikt in ieder geval over:

 

 • Bovengemiddelde interesse voor techniek;
 • Een gemotiveerde en enthousiaste werkhouding;
 • Een enorme dosis leergierigheid;
 • De wil om onder zijn van een groeiende internationale organisatie;
 • Klantvriendelijkheid.

Wat bieden wij?

 

 • Een goed salaris: 4 werkdagen = 5 dagen uitbetaald;
 • 26 vakantiedagen;
 • De kans om na je BBL traject in te stromen als medewerker;
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je traject binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open, oftewel een fijne leerplek;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s. 

 


Een BBL-student aan het woord

Ik ben Julio en ik volg de opleiding Elektrotechniek, dit doe ik via werkend leren. Met dit BBL traject ben ik ben 4 dagen in de week aan het werk en ga ik 1 dag in de week naar school. Deze combinatie vind ik super, omdat je alles wat je op school aan theorie krijgt direct in de praktijk kan toepassen. Je hebt hierdoor gelijk beeld bij wat je leert. Er wordt een Buddy aan mij gekoppeld, dit is een hoofdmonteur die alle kneepjes van het vak aan mij wilt overdragen. Als ik vragen heb of ik wil ergens meer uitleg over is dit geen probleem en wordt hier echt de tijd voor genomen. Voor de hoofdmonteurs is dit ook leuk, omdat ze de lesstof weer even helemaal kunnen ophalen! Ik houd mij onder andere bezig met het aanleggen van kabels voor de alarm- en camerasystemen, sluit ik beveiligingssystemen aan, maak ik patchkasten en leg ik noodverlichting en toegangscontroles aan. Na het aanleggen programmeert de hoofdmonteur de systemen.

 

 

Solid is een bedrijf wat goed bij mij past. Het is een gezellig bedrijf met jonge mensen. Er heerst een goede sfeer en we kunnen met elkaar lachen. Je bouwt een leuke band op met elkaar, zeker als je voor het werk met elkaar in de kost gaat (naar het buitenland). Ik vind dit echt een leuke uitdaging en ik hoop als ik mijn opleiding heb afgerond verder door te groeien naar zelfstandig monteur met een eigen bus!

Het proces

Ik ben geïnteresseerd!

 

Ben jij de BBL kandidaat die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw motivatie door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

Wij zijn aangesloten als leerbedrijf bij S-BB!