Leerling elektromonteur BBL

Locatie: Werkendam

 

Wil jij een opleiding volgen en meteen geld verdienen? Dan is een BBL-traject iets voor jou. Als je bij ons komt werken & leren kom je in een bedrijf met een informele en gezellige familiecultuur. Een BBL-leerplaats moet leerzaam én vooral leuk zijn. Daarom doen wij er bij Solid alles aan om je tijdens jouw BBL-opleiding zoveel mogelijk te leren. Bij ons staat voor iedereen de deur altijd open, ook voor jou! Hoe we dat doen? Je werkt vanaf het eerste moment mee als volwaardig teamlid om jou op deze manier zoveel mogelijk kennis bij te brengen. Wij zijn een erkend leerbedrijf met volop mogelijkheden om door te groeien.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Bovengemiddelde interesse voor techniek
  • Een gemotiveerde en enthousiaste houding
  • Een enorme dosis leergierigheid
  • Onderdeel kunnen zijn van een groeiende internationale organisatie
  • Klantvriendelijk

Wat bieden wij?

 

  • 26 vakantiedagen (bij een fulltime stageweek)
  • Een wekelijkse vrijdag middag borrel met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s!
  • Een goed salaris (stagevergoeding): 4 werkdagen = 5 werkdagen uitbetaald!
  • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open
  • Mogelijkheden om na je stageperiode in te stromen als werknemer

 

Zie jij dit wel zitten? Informeer dan snel naar de mogelijkheden bij onze HR afdeling, 088-2340234 of stuur een mail naar vacature@solidsystemsgroup.eu


Een BBL-student aan het woord

Ik ben Julio en ik volg de opleiding Elektrotechniek. Dit doe ik via werkend leren. Met dit BBL traject ben ik ben 4 dagen in de week aan het werk en ga ik 1 dag in de week naar school. Deze combinatie vind ik super omdat je alles wat je op school aan theorie krijgt direct in de praktijk kan toepassen. Je hebt hierdoor gelijk beeld bij wat je leert. Ik krijg ook goede begeleiding van de monteurs waar ik mee meega. Als je vragen hebt of ik wil ergens meer uitleg over is dit geen probleem en wordt hier echt de tijd voor genomen. Voor de monteurs is dit ook leuk omdat ze de lesstof weer even helemaal kunnen ophalen!

 

Solid is een bedrijf wat goed bij mij past. Het is een gezellig bedrijf met jonge mensen. Er heerst een goede sfeer en we kunnen met elkaar lachen. Je bouwt een leuke band op met elkaar, zeker als je voor het werk met elkaar in de kost gaat (naar het buitenland). Ik vind dit echt een leuke uitdaging en ik hoop als ik mijn opleiding heb afgerond verder door te groeien naar zelfstandig monteur met een eigen bus!


Wij zijn aangesloten als leerbedrijf bij S-BB!