Service Monteur Beveiligingstechniek

Locatie: Werkendam

 

Voor onze sterk groeiende buitendienst zijn we opzoek naar een Service Monteur Beveiligingstechniek. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud aan onze beveiligingssystemen. Ook verhelp je storingen en voer je onderhoud uit aan blusmiddelen en noodverlichting. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

 

Wie zijn wij?

 

Van oorsprong zijn wij een bedrijf in elektronische beveiliging. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Sinds 2017 zijn wij ook actief in de elektrotechniek, dit vanuit vestiging Roermond. Vanaf begin 2020 voeren wij deze discipline ook vanuit vestiging Werkendam.

 

 

Solid Systems is internationaal een snelgroeiend bedrijf, wij zijn actief in 5 verschillende landen met 10 vestigingen. Op dit moment hebben we ruim 220 medewerkers. Wij zijn een informeel bedrijf en daarom stoppen wij op vrijdagmiddag een uurtje eerder en genieten we met elkaar van een gezellige weekafsluiting!


Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste Service Monteur beschikt in ieder geval over:

 

 • De bereidheid om veel onderweg te zijn, wij verlenen service door heel de Benelux;
 • Een MBV diploma en ervaring in een soortgelijke functie;
 • Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid zit in jouw DNA;
 • De wil om onderdeel te zijn van een groeiende internationale organisatie;
 • Rijbewijs B.

Hoe ziet mijn (voorbeeld) werkdag eruit?

 

Na de planning online bekeken te hebben rijd jij naar kantoor om de materialen die vandaag nodig zijn, op te halen. Vervolgens rijd je door naar de eerste klant voor service en onderhoud aan het alarmsysteem van een woning.

 

Onderweg naar de volgende klus, word je gebeld door de planning die tussendoor jouw hulp nodig heeft bij het oplossen van een dringende storing. Jij weet de storing telefonisch op te lossen, waardoor je zonder extra tussenstop door kunt rijden naar de klus die op de planning stond.

Eenmaal gearriveerd bij de parfumerie winkel, heb jij opgemerkt dat het camerasysteem niet functioneert. Deze complexe storing weet jij te verhelpen. 

 

 

Na de lunch is het tijd om jouw administratie bij te werken en jouw onderhoudsrapporten te schrijven. Je ziet op de planning dat je nog perfect op schema loopt en rijdt door naar de laatste klant van de dag.


Wat bieden wij?

 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de cao metaal en techniek, installatiebedrijf;
 • Een bedrijfswagen, tablet, laptop en werktelefoon;
 • Een uitdagende en afwisselende baan;
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s.

Ik ben geïnteresseerd!

 

Ben jij de monteur die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw cv door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

 

 

Het proces