Onze klanten komen uit de volgende sectoren

Retail

Solid Systems heeft haar dienstverlening op het gebied van Retail de laatste jaren ontwikkeld tot een echte specialisatie. Onze monteurs leveren en installeren op tal van plaatsen in geheel Europa diverse installaties.

 

Het succes van onze dienstverlening wordt mede bepaald door onze op maat gerichte aanpak. Om maatwerk te kunnen leveren is het voor Solid Systems belangrijk om te weten welke doelstellingen u nastreeft. Door uw wensen, interne- en externe bedrijfsspecifieke risico's goed te inventariseren, zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij uw verwachtingspatroon en zodoende een effectieve bijdrage levert  aan het totale veiligheidsbeleid van uw filialen.

 

Al onze monteurs beschikken over de nodige ervaring en zijn speciaal opgeleid. Om te komen tot een vergaande samenwerking, biedt Solid Systems u de mogelijkheid om samen maatwerk te leveren dat geheel is afgestemd op de wensen en behoefte van uw organisatie. Of het nu gaat om bedrijfsspecifieke of een collectieve aanpak op het gebied van beveiliging van uw filialen, Solid Systems heeft de kennis en expertise in huis om u van dienst te zijn.

Naast elektronische beveiliging, omvat het dienstenpakket ook efficiency verhogende toepassingen, zoals gebouwbeheersystemen, omroepinstallaties, data toepassingen en mogelijkheid om de beveiligingsinstallaties op afstand te beheren. Met het toepassen van het gebouwbeheersysteem kan bijvoorbeeld een besparing van 30% t.o.v. de reguliere energiekosten worden behaald. Tevens kan een camera-observatie niet alleen een beveiligingsdoel dienen, maar ook ARBO technisch van nut zijn, zowel pro-actief als bij calamiteiten. Het is tevens mogelijk de data-installaties gecertificeerd op te leveren, waarbij een garantietermijn van 25(!) jaar wordt toegepast.Midden en Klein Bedrijf

Beveiligen is maatwerk.  Uw omgeving en de producten of diensten die u verkoopt zijn allemaal van invloed op een ideale veiligheidssituatie. Vanuit onze langdurige en brede ervaring in binnen- en buitenland weten wij wat in uw specifieke situatie de meest adequate oplossing is.

 

Als erkend installateur*  bent u uiteraard bij ons verzekerd van een vakbekwame installatie volgens de laatste stand van de techniek. Maar bovenal kunt u een uitstekende service verwachten door onze 24/7 bereikbaarheid. Door onze landelijke dekking zijn we altijd snel  ter plaatse.

 

 

(KIWA , BORG Technisch beveiligingsbedrijf en KIWA erkend branddetectiebedrijf en in België beschikken we over de hier belangrijke INCERT en BOSEC certificeringen).

U wilt veilig kunnen ondernemen en de continuïteit van uw onderneming waarborgen. Bedrijven, winkels en tankstations zijn vaak het doelwit van inbraken, vandalisme of overvallen. In Nederland vinden gemiddeld een flink aantal inbraken plaats. De materiële schade wordt vaak vergoed door de verzekering, maar stagnatie van bedrijfsprocessen en angst bij het personeel vallen niet onder deze dekking. Om risico’s zoveel mogelijk te beperken, schakelt u Solid Systems in. Bij ons kunt u terecht voor advies en installatie van: inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging en toegangscontrole.Particulieren

Particulieren laten steeds vaker een inbraaksignaleringssysteem door een professioneel bedrijf in de woning aanleggen. 

 

Een van de redenen hiervoor is dat de sociale controle afneemt. Daarnaast schrikt het kwaadwillenden ook af als uw huis professioneel beveiligd is. Door middel van onze expertise kunnen wij u helpen tot de gewenste beveiliging te komen die uw gevoel van veiligheid verhoogd, maar het leefcomfort niet in de weg staat.

 

U kunt met onze adviseurs een geheel vrijblijvende afspraak maken om tot een beveiligingsadvies en aanbieding te komen voor uw specifieke woonsituatie. Onze mensen helpen u graag.Onderwijsinstellingen

Beveiliging in het onderwijs vraagt een stuk specialisme en maatwerk. 

 

In gebouwen waar onderwijs wordt gegeven heeft een calamiteit (als bijvoorbeeld brand) direct grote gevolgen voor personeel, leerlingen, vrijwilligers en bezoekers. Als eigenaar van het gebouw, beheerder of gebruiker bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van elke bezoeker.

 

Vandalisme, diefstal en agressie neemt helaas ook steeds meer toe, waardoor een effectieve beveiliging gewenst is om de apparatuur, vertrouwelijke gegevens en personen te beschermen. Dit alles vraagt om een stuk specialisme en maatwerk, waarvoor u bij Solid Systems op het juiste adres bent.Overheid

Veiligheid en beveiliging is voor overheden een belangrijk item. 

 

Een verantwoorde en gerichte aanpak als het gaat om veiligheid en beveiliging van faciliteiten en personeel is vandaag de dag niet meer weg te denken. Inbraaksignalering, Camerabewaking, Branddetectie en Toegangscontrole zijn hierin zeer bruikbare toepassingen.

 

Solid Systems heeft mede door de jarenlange ervaring, de juiste kennis om hierin te voorzien.