Leerling elektromonteur BBL

Locatie: Werkendam

 

Wij zijn op zoek naar BBL monteurs elektrotechniek! Ben jij een elektrotechnische opleiding aan het volgen en wil je meteen geld verdienen? Dan is een BBL-traject iets voor jou.

 

Als je bij ons komt werken & leren kom je in een bedrijf met een informele en gezellige familiecultuur. Een BBL-leerplaats moet leerzaam én vooral leuk zijn. Daarom doen wij er bij Solid alles aan om je tijdens jouw BBL-opleiding zoveel mogelijk te leren. Bij ons staat voor iedereen de deur altijd open, ook voor jou! Hoe we dat doen? Je werkt vanaf het eerste moment mee als volwaardig teamlid om jou op deze manier zoveel mogelijk kennis bij te brengen. Wij zijn een erkend leerbedrijf met volop mogelijkheden om door te groeien. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

 

Wie zijn wij?
Solid Systems is een internationaal snelgroeiend bedrijf. We zijn actief in 15 landen, waarbij we op het moment in 6 landen in totaal 15 vestigingen hebben. Op dit moment hebben wij ruim 230 medewerkers. Van oorsprong zijn wij een bedrijf in de elektronische beveiligingssector. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en videobewaking. Sinds 2017  is Solid Systems ook actief in de elektrotechniek.

Wij zijn een informeel bedrijf en stoppen daarom op vrijdagmiddag een uurtje eerder om met elkaar te genieten van een gezellige weekafsluiting!

 


Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste leerling Elektromonteur beschikt in ieder geval over:

 

 • Bovengemiddelde interesse voor techniek;
 • Een gemotiveerde en enthousiaste werkhouding;
 • Een enorme dosis leergierigheid;
 • De wil om onder zijn van een groeiende internationale organisatie;
 • Klantvriendelijkheid.

Wat bieden wij?

 

 • Een goed salaris: 4 werkdagen = 5 dagen uitbetaald;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • 13 ADV dagen (bij een fulltime werkweek); 
 • De kans om na je BBL traject in te stromen als medewerker;
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je traject binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open, oftewel een fijne leerplek;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s. 

 


Een BBL-student aan het woord

Ik ben Julio en ik volg de opleiding Elektrotechniek, dit doe ik via werkend leren. Met dit BBL traject ben ik ben 4 dagen in de week aan het werk en ga ik 1 dag in de week naar school. Deze combinatie vind ik super, omdat je alles wat je op school aan theorie krijgt direct in de praktijk kan toepassen. Je hebt hierdoor gelijk beeld bij wat je leert. Er wordt een Buddy aan mij gekoppeld, dit is een hoofdmonteur die alle kneepjes van het vak aan mij wilt overdragen. Als ik vragen heb of ik wil ergens meer uitleg over is dit geen probleem en wordt hier echt de tijd voor genomen. Voor de hoofdmonteurs is dit ook leuk, omdat ze de lesstof weer even helemaal kunnen ophalen! Ik houd mij onder andere bezig met het aanleggen van kabels voor de alarm- en camerasystemen, sluit ik beveiligingssystemen aan, maak ik patchkasten en leg ik noodverlichting en toegangscontroles aan. Na het aanleggen programmeert de hoofdmonteur de systemen.

 

 

Solid is een bedrijf wat goed bij mij past. Het is een gezellig bedrijf met jonge mensen. Er heerst een goede sfeer en we kunnen met elkaar lachen. Je bouwt een leuke band op met elkaar, zeker als je voor het werk met elkaar in de kost gaat (naar het buitenland). Ik vind dit echt een leuke uitdaging en ik hoop als ik mijn opleiding heb afgerond verder door te groeien naar zelfstandig monteur met een eigen bus!

Het proces

Ik ben geïnteresseerd!

 

Ben jij de BBL kandidaat die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw motivatie door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

Wij zijn aangesloten als leerbedrijf bij S-BB!