Elektromonteur Roermond

Standplaats: Roermond

 

Voor onze sterk groeiende buitendienst zijn we opzoek naar monteurs in de elektrotechniek. Als Elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor de complete elektrische installaties, welke je in een enthousiast team van fijne collega’s tot tevredenheid van de eindgebruiker zult opleveren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

 

Wie zijn wij?

Solid Systems is een internationaal snelgroeiend bedrijf. We zijn actief in 15 landen, waarbij we op het moment in 6 landen in totaal 15 vestigingen hebben. Op dit moment hebben wij ruim 230 medewerkers. Van oorsprong zijn wij een bedrijf in de elektronische beveiligingssector. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en videobewaking. Sinds 2017  is Solid Systems ook actief in de elektrotechniek.

Wij zijn een informeel bedrijf en stoppen daarom op vrijdagmiddag een uurtje eerder om met elkaar te genieten van een gezellige weekafsluiting!

 


Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste Elektromonteur beschikt in ieder geval over:

 • Een afgeronde opleiding in elektrotechniek van MBO niveau of gelijkwaardig d.m.v. ervaring;
 • Klantvriendelijkheid;
 • De wil om onderdeel te zijn van een groeiende internationale organisatie;
 • Een rijbewijs B;
 • Flexibiliteit, de werkzaamheden zijn namelijk erg divers.

 

Hoe ziet mijn (voorbeeld) werkdag er uit?

 

’s Morgens ga je eerst naar het magazijn om de tekeningen en wat materialen op te halen.  Daarna even naar de kantine om een bakkie koffie te pakken. Voor vandaag staat er een nieuwbouw klus op het programma, de tekeningen zijn doorgenomen en besproken dus de installatie kan van start gaan.

Op de werkvloer worden de werkzaamheden met de opdrachtgever besproken, zodat alle aanwezige partijen op elkaar kunnen inspelen. Gedurende de werkzaamheden besluit de klant een extra machine aan te schaffen, hierdoor volgt een noodzakelijke wijziging aan de installatie; na overleg en berekening worden deze wijzigingen gelijk doorgevoerd.

 

De volgende dag is het tijd voor een nieuwe klus waarbij de ruwbouw klaar is en afgewerkt kan worden. De verlichtingsarmaturen zijn geleverd op locatie, er kan nu gestart worden met de montage! Samen met je collega’s zorg je er voor dat alles netjes wordt gemonteerd en afgerond. Aan het einde van de werkdag komt de opdrachtgever een kijkje nemen en ziet zijn nieuwe pand tiptop in het licht staan. Na een succesvolle werkweek rijd je op vrijdagmiddag nog even langs kantoor om gezellig bij te praten met je collega’s en ga je vrolijk het weekend in.

Wat bieden wij?

 

 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de CAO metaal en techniek, installatiebedrijf op basis van 38 uur;
 • Een bedrijfswagen, tablet en werktelefoon;
 • Een uitdagende en afwisselende baan;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • 13 ADV dagen (bij een fulltime werkweek); 
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s.

 

Ik ben geïnteresseerd!

Ben jij de elektro monteur die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw cv door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

 

Het proces