Assistent Monteur Beveiligingstechniek

Locatie: Werkendam

 

Voor onze sterk groeiende buitendienst zijn we opzoek naar Assistent Monteurs Beveiligingstechniek. Als Assistent Monteur Beveiligingstechniek ben jij samen met de hoofdmonteur verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de klus. Ga jij samen met ons de uitdaging aan? 

 

Wie zijn wij?

 

Van oorsprong zijn wij een bedrijf in elektronische beveiliging. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Sinds 2017 zijn wij ook actief in de elektrotechniek, dit vanuit vestiging Roermond. Vanaf begin 2020 voeren wij deze discipline ook vanuit vestiging Werkendam.

 

 

Solid Systems is internationaal een snelgroeiend bedrijf, wij zijn actief in 5 verschillende landen met 10 vestigingen. Op dit moment hebben we ruim 220 medewerkers. Wij zijn een informeel bedrijf en daarom stoppen wij op vrijdagmiddag een uurtje eerder en genieten we met elkaar van een gezellige weekafsluiting!


Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste Assistent Monteur beschikt in ieder geval over:

 • De bereidheid om in teamverband te werken in het buitenland;
 • Bovengemiddelde interesse voor techniek;
 • Een gemotiveerde en enthousiaste houding;
 • Een enorme dosis leergierigheid;
 • De wil om onderdeel te zijn van een groeiende internationale organisatie.

Heb je nog geen ervaring in de techniek, maar voldoe je wel aan de bovengenoemde criteria, twijfel niet en solliciteer direct!

Hoe ziet mijn (voorbeeld)werkdag er uit?

 

Je ziet in de planning op je telefoon dat je deze week naar Apeldoorn gaat. Vol energie stap je in de bus bij de hoofdmonteur waar je die dag mee gaat werken. Onderweg kun je alvast een lekker kopje koffie drinken en bespreek je met de hoofdmonteur wat er op de planning staat voor vandaag. Aangekomen op locatie gaan jullie samen starten om deze week weer een nieuwe winkel op te leveren! Je zal van begin tot eind meehelpen met het realiseren hiervan. Je start vandaag met kabeltrekken zodat de beveiligings- en camerasystemen kunnen gaan werken. Daarna assisteer je de hoofdmonteur met het installeren en programmeren hiervan. Omdat jullie de hele dag druk bezig zijn vliegt de tijd! Voor je het weet is je werkdag alweer klaar, op naar de volgende dag! 

 

 

Wat bieden wij?

 

 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de cao metaal en techniek, installatiebedrijf + een vergoeding voor jouw bereidheid om te werken in het buitenland;
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te stromen naar hoofdmonteur met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Werkzaam zijn binnen een groeiend- en internationaal bedrijf;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s.

Ik ben geïnteresseerd!

Ben jij de monteur die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw cv door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

 

 

Het proces