Logistiek Medewerker

Locatie: Werkendam

 

Voor onze sterk groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker in de binnendienst. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het assortiment en het verwerken van de materialen zowel zelfstandig als in teamverband. Ga jij samen met ons de uitdaging aan? 

Wie zijn wij?

 

Solid Systems is een internationaal snelgroeiend bedrijf. Wij zijn actief in 6 verschillende Europese landen met 13 vestigingen. Op dit moment hebben wij ruim 220 medewerkers. Van oorsprong zijn wij een bedrijf in de elektronische beveiligingssector. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en videobewaking. Sinds 2017  is Solid Systems ook actief in de elektrotechniek.

 

 

Wij zijn een informeel bedrijf en stoppen daarom op vrijdagmiddag een uurtje eerder om met elkaar te genieten van een gezellige weekafsluiting!

Wie ben jij?

De juiste Logistiek medewerker beschikt in ieder geval over:

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en basis beheersing van de Engelse taal;
 • Een gemotiveerde werkhouding en nauwkeurigheid; 
 • Een teamplayer die ook zelfstandig uit de voeten kan;
 • Minimaal MBO  denk- en werkniveau; 
 • Ervaring in de logistieke sector is een pré; 
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit.

Hoe ziet jouw (voorbeeld)werkdag er uit?

Je begint de dag met het retourneren van de materialen die de monteurs hebben teruggebracht. Deze spullen verzamel en verwerk je in het systeem, vanuit hier kijk je wat er op de planning staat voor de volgende dag. Dit kan o.a. het klaarzetten van materialen voor de volgende dag zijn, maar ook een groot project wat deze week per transport wordt opgehaald. Met je collega's bespreek je samen de werkzaamheden voor die dag en verdeel je onderling de taken. Deze taken kunnen variëren tussen het verwerken van inkomende goederen, het aanvullen van het bus-magazijn of beginnen met de voorbereiding voor de projecten van de dag erna. 

Gedurende de dag kun je zowel telefoon- als mailverkeer verwachten vanuit je collega's of de afdeling planning. Je kunt verschillende vragen krijgen over de voorraad, maar ook vragen vanuit monteurs of je iets klaar kunt leggen voor een aankomende klus. 

 

Wat bieden wij?

 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de CAO metaal en techniek, installatiebedrijf;
 • Een fulltime functie (40 uur per week);
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s.

 

 

 

 

 


Ik ben geïnteresseerd!

 

Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw cv door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

 

 

Het proces

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0