Planner

Locatie: Werkendam

 

Voor ons hoofdkantoor in Werkendam zoeken wij een fulltime Planner. Als Planner maak je samen met behulp van de assistent planners een efficiënte planning voor de medewerkers van de buitendienst. Ben jij de persoon die het overzicht bewaard en snel kan schakelen? Dan ben jij de planner die wij zoeken! Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

 

Wie zijn wij?
Solid Systems is een internationaal snelgroeiend bedrijf. Wij zijn actief in 6 verschillende Europese landen met 13 vestigingen. Op dit moment hebben wij ruim 220 medewerkers. Van oorsprong zijn wij een bedrijf in de elektronische beveiligingssector. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en videobewaking. Sinds 2017  is Solid Systems ook actief in de elektrotechniek.

Wij zijn een informeel bedrijf en stoppen daarom op vrijdagmiddag een uurtje eerder om met elkaar te genieten van een gezellige weekafsluiting!

Wie ben jij?


De juiste Planner beschikt in ieder geval over: 

 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede communicatieve- en organisatorische vaardigheden;
 • Een positieve werkhouding en een klantgerichte instelling;
 • Flexibiliteit, nauwkeurigheid en stressbestendigheid;
 • Teamspirit.

 

Er zijn verschillende projecten die jij als planner in moet plannen; deze kunnen variëren tussen onderhoud of routes, maar ook storingen kunnen aan bod komen. Deze projecten kunnen voorkomen bij zowel grote bedrijven als bij particulieren, een service gerichte instelling is dus van belang. 

 

Hoe ziet jouw (voorbeeld)werkdag er uit?


‘s Ochtends controleer je alle werkbonnen die de dag ervoor uitgevoerd zijn door onze monteurs.  Tijdens het controleren door, plan je het volgende project wat door onze Sales afdeling wordt aangeleverd in. Uiteraard plan je deze zo efficiënt mogelijk voor onze monteurs. Tijdens de lunch met je collega’s maak je gebruik van de voetbaltafel die in onze kantine staat om even te ontspannen. Gedurende de dag pas je de planningen van onze service monteurs aan en aan het einde van de dag staat er weer een mooie planning klaar voor de volgende dag! 

 

Wat bieden wij?

 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de CAO metaal en techniek, installatiebedrijf;
 • Een fulltime functie (40 uur per week);
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • Een werkdag van 08:30 tot 17:00 uur, als Planner bij Solid werk je dus geen avonden of weekenden;
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s. 

Ik ben geïnteresseerd!

 Ben jij de Planner die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw cv door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

 

 

Het proces

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0