Senior Financial Controller

 Locatie: Werkendam

 

 

Wij zijn op zoek naar een Business Controller op de afdeling Finance voor ons hoofdkantoor in Werkendam. In deze functie verzorg je diepgaande analyse van de financiële cijfers op klant en product- en projectniveau. Je zorgt voor de verdere integratie van de verschillende afdelingen en voorziet de managers van de nodige stuurinformatie. De analyses ga je uitvoeren op basis van een goed verzorgde financiële administratie.  Je hebt nauw contact met de directie en aandeelhouders en voorziet ze van de nodigde analyses zodat ze samen met jou de beslissingen kunnen nemen. Strategische en bedrijfskundige vragen zullen bij jou worden neergelegd, daarnaast denk je mee over de koers en bedrijfsprestaties van Solid Systems Security Group.


Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste kandidaat beschikt in ieder geval over: 

 • Een WO diploma Register Controller / Register Accountant
 • Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur ook de Duitse en Franse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een positieve werkhouding en klantgerichte instelling
 • Teamspirit

 

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

 

 Het is weer maandag. Je werkt je mail bij onder genot van een heerlijk kopje koffie. Jij bent het aanspreekpunt op het gebied van (financiële) procesverbetering en bespreekt met collega’s van Finance wat het plan van aanpak is. Jij vertaalt doelstellingen in duidelijke KPI’s. Dit hangt samen met het signaleren van eventuele trends en ontwikkelingen in de markt. Ook analyseer je eventuele afwijkingen ten opzichte van deze voorspellingen. 

 

Tussen de middag eet je lekker je lunch in de kantine of maak je een wandeling met collega’s om daarna weer fris aan de slag te gaan. Vervolgens werk jij verder aan het opstellen van betrouwbare operationele en financiële rapportages, in dit geval een businesscase en een kostprijsberekening. 

De middag vliegt voorbij en je werkdag zit er al weer op!

 

 

 

Wat krijg ik voor aanbod?  

 • Een afwisselende baan (voor 40 uur per week)
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek)
 • Een wekelijkse vrijdag middag borrel met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s (hopelijk is dit  snel weer mogelijk!)
 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de cao metaal en techniek, installatiebedrijf
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid Systems
 • Werkzaam zijn binnen een groeiend en internationaal bedrijf!

 

 

 

Ik ben geïnteresseerd!  

 

Fijn! Solliciteer dan door een mail te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu met jouw motivatie en cv, en wie weet word jij onze nieuwe collega!

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0