Elektrotechnisch Tekenaar

Locatie: Werkendam

 

Voor ons hoofdkantoor in Werkendam zoeken wij een fulltime Elektrotechnisch Tekenaar. In deze functie versterk je een team van meerdere tekenaars bij zowel installatietekeningen als schema’s. Ben jij de persoon die secuur te werk gaat en een technisch inzicht heeft? Dan ben jij de Tekenaar die wij zoeken! Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Wie zijn wij?

 

Solid Systems is een internationaal snelgroeiend bedrijf. Wij zijn actief in 6 verschillende Europese landen met 13 vestigingen. Op dit moment hebben wij ruim 220 medewerkers. Van oorsprong zijn wij een bedrijf in de elektronische beveiligingssector. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en videobewaking. Sinds 2017  is Solid Systems ook actief in de elektrotechniek.

 

 

Wij zijn een informeel bedrijf en stoppen daarom op vrijdagmiddag een uurtje eerder om met elkaar te genieten van een gezellige weekafsluiting!

Wie ben jij?

De juiste Elektrotechnisch Tekenaar beschikt in ieder geval over:

 • Ervaring in een soortgelijke functie of net afgestudeerd;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en basis beheersing van de Engelse taal;
 • Een positieve werkhouding en een klantgerichte instelling;
 • Communicatief sterk;
 • Flexibel, nauwkeurig en secuur;
 • Kennis en affiniteit van StabiCAD;
 • Teamspirit.

 

Veel overleggen, samenwerken en slimme oplossingen bedenken en ontwerpen is voor jouw vanzelfsprekend. Als Tekenaar ben jij de onmisbare schakel tussen ontwerp en uitvoering. Als het op tekenen aankomt ben jij hét aanspreekpunt. 

Hoe ziet jouw (voorbeeld)werkdag er uit?

Na een overleg te hebben gehad met de werkvoorbereider begin jij aan een van de installatie tekeningen. Dit doe je secuur en goed afgestemd met de doorgegeven informatie. Met jouw technische inzicht is een probleem onderscheppen geen issue en vind jij een passende oplossing. Tussendoor koppelt een monteur na afronding de gemaakte veranderingen terug en maak jij een revisietekening. Schakelen tussen de binnen- en buitendienst gaat moeiteloos. Er worden zowel tekeningen gemaakt voor elektrische- als aanvullende zwakstroom installaties vanuit ons hoofdkantoor in Werkendam en ondersteunend voor andere vestigingen. Jouw kwaliteiten komen hoe dan ook tot zijn recht en ontwikkel je waar nodig. 

 

Wat bieden wij?

 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de CAO metaal en techniek, installatiebedrijf;
 • Een fulltime functie (40 uur per week);
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s.

 

 

 

 

 


Ik ben geïnteresseerd!

 

Ben jij de Elektrotechnisch Tekenaar die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw cv door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

 

 

Het proces