Financieel Administratief Medewerk(st)er

Ter uitbreiding van de afdeling Finance zijn wij voor ons kantoor in Werkendam op zoek naar een Financieel Administratief Medewerk(st)er. 

 

In deze functie voer je de facturatie uit voor ons uitgebreide en diverse klantenbestand uit onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Jij zorgt ervoor dat de facturatie correct en tijdig wordt verwerkt en dat daarbij de controles en rapportages, die hier aan gekoppeld zijn worden uitgevoerd. Je bent het aanspreekpunt voor onze relaties en collega’s als het gaat om  de verwerking van dit gehele proces.

Ben ik de juiste kandidaat?

De juiste kandidaat beschikt in ieder geval over:

 • Een diploma MBO Administratief medewerker
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse en Franse taal.
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een positieve werkhouding en klantgerichte instelling
 • Teamspirit
 • Ervaring met het boekhoudprogramma Exact is een pré
 • De competenties flexibiliteit, accuraatheid, stressbestendigheid en jij durft initiatief te nemen

Hoe ziet mijn werkdag er uit?

 

Na een lekker bakje koffie of thee te hebben gepakt, start jij jouw computer op en werk je jouw mail bij. Met jouw collega’s bespreek jij hoe jullie het gaan aanpakken die dag. Vervolgens start jij het programma Exact Synergy op. Daar kun jij terugvinden welke werkbonnen klaar staan om gefactureerd te worden. Deze werkbonnen bevatten uitgevoerde werkzaamheden van  collega’s van de buitendienst.

 

Omdat ons klantenbestand heel divers en internationaal is,  ziet geen enkele werkbon er hetzelfde uit. Tijdens de lunchpauze eet jij samen met collega's in de kantine of maak jij een wandeling om daarna weer fris aan de slag te gaan.

 

Deze week zijn er een aantal projecten opgeleverd die gefactureerd mogen worden vanuit de verkooporders. Deze verkoopfacturen stel je, na overleg met je collega’s van de afdeling Sales, op en verstuur je naar de klanten. De middag vliegt voorbij en je werkdag zit er al weer op! 


Wat krijg ik voor aanbod?

 • Een afwisselende baan (van minimaal 32 uur per week)
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek)
 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de cao metaal en techniek, installatiebedrijf
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid
 • Werkzaam zijn binnen een groeiend en internationaal bedrijf

 

Ik ben geïnteresseerd!

Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu met jouw cv en wie weet word jij onze nieuwe collega!