Financieel Medewerker crediteuren administratie

Locatie: Werkendam

 

Wegens aanhoudende groei zijn wij voor ons hoofdkantoor in Werkendam op zoek naar een Financieel Medewerker crediteuren administratie.

In deze functie verwerk je o.a. de inkomende facturen en bankafschriften voor Solid Systems BV, maar ook voor de overige bedrijven van Solid Systems in Nederland, België, Duitsland, Polen en Frankrijk. Jij zorgt ervoor dat het gehele proces correct en tijdig wordt verwerkt en dat daarbij de controles en rapportages, die hier aan gekoppeld zijn worden uitgevoerd. Je bent daarnaast het aanspreekpunt voor relaties en collega’s als het gaat om de verwerking van dit gehele proces.  Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

 

Wie zijn wij?

 

Van oorsprong zijn wij een bedrijf in elektronische beveiliging. Zo faciliteren wij onder andere inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Sinds 2017 zijn wij ook actief in de elektrotechniek, dit vanuit vestiging Roermond. Vanaf begin 2020 voeren wij deze discipline ook vanuit vestiging Werkendam.

 

Solid Systems is internationaal een snelgroeiend bedrijf, wij zijn actief in 5 verschillende landen met 10 vestigingen. Op dit moment hebben we ruim 220 medewerkers. Wij zijn een informeel bedrijf en daarom stoppen wij op vrijdagmiddag een uurtje eerder en genieten we met elkaar van een gezellige weekafsluiting!

Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste Financieel Medewerker beschikt in ieder geval over:

 • Een diploma op MBO niveau  in een administratieve richting;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Franse taal is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een positieve werkhouding en klantgerichte instelling;
 • Teamspirit;
 • Ervaring met het boekhoudprogramma Exact is een pré;
 • De competenties flexibiliteit, accuraatheid, stressbestendigheid en initiatiefrijk.

Hoe ziet mijn (voorbeeld) werkdag er uit?

 

Nadat je een lekker bakje koffie of thee hebt gepakt, start je je computer op en werk je je mail bij. Met collega’s bespreek je gezamenlijk hoe jullie het gaan aanpakken die dag.

 

Vervolgens start je je werkstroom op in het programma Exact Synergy. Daar kun je terugvinden welke acties er klaar staan om te verwerken.

 

Tussen de middag eet je lekker je lunch in de kantine of maak je een wandeling met collega’s om daarna weer fris aan de slag te gaan.

 

Deze week zijn er een aantal processen die verbetert moeten worden, met je collega’s kijk je hier naar, overleg je met elkaar en draag je jouw steentje bij om dit te optimaliseren.

De middag vliegt voorbij en je werkdag zit er al weer op!

 

Wat bieden wij? 

 

 • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de cao metaal en techniek, installatiebedrijf;
 • Een afwisselende baan (minimaal 32 uur per week);
 • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid met behulp van (interne) trainingen en cursussen;
 • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open;
 • Een gezellige weekafsluiting met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s.

Ik ben geïnteresseerd!

 

Ben jij de Financieel medewerker die wij zoeken? Fijn! Solliciteer dan snel door jouw cv door te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu

 

 

Het proces