Elektromonteur

Locatie: Werkendam of Roermond

 

De buitendienst van Solid Systems willen we uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar elektromonteurs voor onze vestigingen in Werkendam & Roermond. Lees hieronder of  jij de persoon bent die wij zoeken!

 


Ben ik de juiste kandidaat?

 

De juiste kandidaat beschikt in ieder geval over:

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Flexibiliteit
  • Een elektrotechnische opleiding van MBO niveau
  • Een rijbewijs B 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet mijn werkdag er uit?

 

’s Morgens ga je eerst naar het magazijn om de tekeningen en wat materialen op te halen.  Daarna even naar de kantine om een bakkie koffie te pakken. Voor vandaag staat er een nieuwbouw klus op het programma, de tekeningen zijn doorgenomen en besproken dus de installatie kan van start gaan.

 

Op de werkvloer worden de werkzaamheden met de opdrachtgever besproken, zodat alle aanwezige partijen op elkaar kunnen inspelen. Gedurende de werkzaamheden volgt er een wijziging aan de installatie; na overleg worden deze wijzigingen gelijk doorgevoerd.

 

De volgende dag is het tijd voor een nieuwe klus waarbij de ruwbouw klaar is en afgewerkt kan worden. De verlichting is namelijk geleverd op locatie en staat klaar, zodat we het kunnen monteren. Samen met je collega’s zorg je er voor dat alles netjes wordt afgerond. Aan het einde van de werkdag komt de opdrachtgever een kijkje nemen en ziet zijn nieuwe pand tiptop in het licht staan.

 

Na een succesvolle werkweek rijd je nog even langs kantoor om gezellig bij te praten met je collega’s en ga je vrolijk het weekend in.

Wat bieden wij?

  • 26 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek
  • Een wekelijkse vrijdag middag borrel met lekkere hapjes en meerdere personeelsfeesten & teamuitjes per jaar met fijne collega’s (hopelijk is dit snel weer mogelijk!)
  • Een goed en passend salaris in overeenstemming met de cao metaal en techniek, installatiebedrijf
  • Een informele sfeer met korte lijnen. Alle deuren staan altijd voor je open
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan binnen Solid

 

Ik ben geïnteresseerd!

 

Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar vacature@solidsystemsgroup.eu met jouw cv en wie weet word jij onze nieuwe collega!